Packard Bell Servis Türkiye Onarım Tamir Merkezi 7/24 Call Destek.

Laptop Destek Hattı
(0850) 241 93 07

(0212) 222 00 85 | (0212) 222 00 84
[email protected]

Pzt - Cts 09.00 - 19.00
Hafta içi Hergün



Haznedar Packard Bell Servis ; Bir bilgisayar yazılım ve donanım olarak ikiye ayrıldığını düşünürsek eğer, sorunları da ikiye ayrılacaktır öyle değil mi? Bir bilgisayarda yaşanan yazılım sorunu ve donanım sorunu, bilgisayarın verili çalışmasına engel olabilir. Eğer ki sizlerde bilgisayarlarınızdan verim alamıyorsanız, bu sorunlardan biri ile karşılaşıyor olabilirsiniz. Sizlerde Haznedar Packard Bell Servis ile görüşerek, bilgisayarlarınızda arıza tespitlerini yaptırabilirsiniz.

Arıza tespiti

Bahsettiğimiz Haznedar Packard Bell Servisi kapsamında arıza tespiti, bilgisayarlarınızın arızalarının ana kaynağını ortaya koyarak, tamir işlemlerine kadar gelen süreç olarak tanımlanmaktadır.

Onay ve tamir işlemleri

Arıza tespitlerini yaparak, Haznedar Packard Bell Servisleri sizlerin onaylarınız dahilinde, tamir ve donanım değişim işlemlerine başlayabilecektir. Donanım değişimleri içinde yine bu servis sizlere yedek parça hizmetlerini de sunarak yardımcı olabilecektir. Bu sayede, orijinal parça aramak gibi sorunlardan da kurtulabileceksiniz.

0 0 votes
Article Rating
1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız (1 oy, ortalama: 5,00 üzerinden 5)
Loading...
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Düşüncelerinizi belirterek, lütfen yorum yapın.x
Hemen Ara..