Packard Bell Servis Türkiye Onarım Tamir Merkezi 7/24 Call Destek.

Laptop Destek Hattı
(0850) 241 93 07

(0212) 222 00 85 | (0212) 222 00 84
[email protected]

Pzt - Cts 09.00 - 19.00
Hafta içi Hergün



Packard Bell Notebook ServisNotebook bilgisayarlar sıklıkla bilgisayar kullananların tercih ettiği bir bilgisayar türüdür. Bu bilgisayar ebatlarının küçük olması nedeni ile çok rağbet gören cihazlar arasındadır. Notebook bilgisayarlardan ebat olarak biraz daha büyük olan laptop bilgisayarlar genellikle bilgisayar kullanıcılarının internet girişleri, çizim yapmak veya oyun bilgisayarı olarak kullanmış olduğu bilgisayarlardır. Notebook bilgisayarların en büyük avantajı taşınabilir olması nedeni ile bu cihazların her alanda kullanılabilmesidir. Dış alanlarda bile kullanılan bu bilgisayarlar kullanıcılarının işlerini yapabilmeleri için hiçbir şekilde zaman kaybetmelerine neden olmamaktadır.

Packard Bell Notebook Servis

Packard Bell notebook servis olarak siz değerli müşterilerimize 7/24 notebook ve laptop tamir ve bakımı için hizmet vermekteyiz. Tüm hizmetlerimizden faydalanmak için telefon numaralarımızdan ve mail adreslerimizden bize ulaşabilirsiniz. Packard Bell notebook servis olarak siz değerli müşterilerimize önerimiz, cihazlarınızın arıza yapmasını beklemeden aralıklı süreçlerde tüm laptop ve notebook bilgisayarlarınıza mutlak bakım yaptırınız. Bakımı düzenli olarak yapılan bilgisayarlar arıza çıkartmadan uzun bir süre kullanılabilir. Hatta notebook ve laptopların altı ayda yapılan düzenli bakımları sonrasında cihazların kullanım ömürlerinin dolması sonucunda bile aktif olarak kullanıldığı görülebilmektedir.

Laptop bilgisayarlarda aktif olarak arızaların oluşması genellikle kullanıcı hataları nedeni ile oluştuğundan, bilgisayar üretici firmalar kullanıcı hataları nedeni ile oluşan hiçbir arızanın karşılanmasını sağlamazlar. Kullanıcı hataları nedeni ile oluşan tüm arızalar Packard Bell notebook servis tarafımızca tamir edilebilir arıza çeşitlerindendir. Notebook ve laptop bilgisayarların tümünde arıza oluşması istenmiyorsa altı ayda bir veya yılda bir kez mutlaka bakım yapılması gereklidir. notebook ve laptop bilgisayarlarda sıklıkla görülen arızalardan birisi de anakart arızalarıdır. Anakart arızalarının bilgisayarlarda oluşmasına neden genellikle kullanıcı hataları olarak gösterilse de bazen format gecikmesi nedeni ile de notebook ve laptop bilgisayarlarda bu arızaların görülmesi normal hale gelebilir. Anakart arızaları kendisini öncelikli olarak cihazın ağır çalışması, cihazın donması ile gösterebilir. Fakat ağır anakart arızalarında cihaz tamamen çalışmayı durdurabilir. Cihazın çalışmayı tamamen durdurması olasıdır. Anakart arızalarının giderilmesi notebook ve laptop tamir servisi hizmeti veren firmamız tarafından çoğunlukla değişim yapılarak iyileştirilmektedir.

0 0 votes
Article Rating
1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız (1 oy, ortalama: 5,00 üzerinden 5)
Loading...
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Düşüncelerinizi belirterek, lütfen yorum yapın.x
Hemen Ara..